Hem > Nyheter > Innehåll

Kaliummåttvattenabsorption

Jul 03, 2017

Kalium Humat Alkalisk brännskada mekanism är alkaliabsorption, så att lokala celler dehydrering, alkalijoner och vävnadsproteiner för att bilda alkali-denaturerade proteinkomplex, kalium Humat-förtvålnad fettvävnad, förtvålning av värmen kan orsaka att djup vävnad fortsätter att skada. Eftersom det alkali-denaturerade proteinkomplexet är lösligt kan alkalijoner penetreras ytterligare i den djupa vävnaden och orsaka skada.

Caustiska brännskador är vanligtvis djupa i djupet av mer än två grader, stinging våldsamma. Upplösning av såret för att fortsätta att fördjupa såret, skaka mjukt, var klibbig "soapliknande" eller "rotten tofu" -liknande förändringar, lätt att kompliceras efter infektionssår sepsis. Nagelkontakt med kaustisk alkali blir tunnare, Kalium Humat förlust av glans, så att nageln platt och jämn sked. Tunn lösning kan göra huden torr, chapped, smältning. Caustisk ånga i ögat och övre luftvägsirritation starkt, kan orsaka brännskador i ögon och övre luftvägarna.

Oorganisk industri för produktion av kalium, såsom kaliumpermanganat, kaliumnitrit, dikaliumvätefosfat och andra råmaterial. Kalium Humate Nissin används som råmaterial för att göra kaliumtvål, tvålmedel, schampo tvål, kräm, kräm, schampo och så vidare. Läkemedelsindustrin för tillverkning av progesteron, vanillin och andra råmaterial. Färgindustrin används för att göra melaminfärger. Batteriindustrin används för att göra alkaliska batterier. Används som torkmedel, absorberande, kalium-humat för produktion av kaliumtvål, oxalsyra och olika kaliumsalt, men även för elektroplätering, carving, litografi etc. huvudsakligen används för framställning av kaliumsaltråvaror, såsom kaliumpermanganat, kaliumkarbonat. I läkemedelsindustrin, för produktion av kaliumbor, spironolakton, kaliummolekyler heparan, progesteron och testosteronpropionat. I lätta industrin för produktion av kaliumtvål, alkaliska batterier, kosmetika (som kall kräm, kräm och schampo). I färgämnesindustrin, för framställning av färgämnen, såsom att reducera blå RSN och så vidare. I den elektrokemiska industrin, för elektroplätering, skulptur och så vidare. Kalium humat I textilindustrin, för tryckning och färgning, blekning och mercerisering, och ett stort antal används för tillverkning av konstfibrer, polyesterfiberhaltiga råmaterial. Dessutom används den också för metallurgiska värmare och läderavfettning och så vidare. Kemiska råvaror, för medicin, hushållskemikalier och så vidare. ; Används som analytiska reagens, förtvålningsreagenser, Kalium Humat-koldioxid och fuktabsorptionsmedel, men även för läkemedelsindustrin.

1, använd som torkmedel, absorberande, för produktion av oxalsyra och en mängd kalium, men även för elektroplätering, skulptur, litografi

2, som huvudsakligen används för produktion av råmaterial som kalium, såsom kaliumpermanganat, kaliumkarbonat och så vidare. I läkemedelsindustrin, för produktion av kaliumbor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat och så vidare. I lätta industrin för produktion av kaliumtvål, alkaliska alkaliska batterier, kosmetika (som kallkräm, kräm och schampo). I färgämnesindustrin, kalium-humat för framställning av färgämnen, såsom att reducera blå RSN och så vidare. I den elektrokemiska industrin, för elektroplätering, skulptur och så vidare. I textilindustrin, för tryckning och färgning, blekning och mercerisering, och ett stort antal används för tillverkning av konstfibrer, huvudsakliga råmaterial av polyesterfiber. Kalium Humate Dessutom används den också för metallurgiska värmare och läderavfettning och så vidare.

3, kemiska råmaterial, för medicin, hushållskemikalier och så vidare.

4, som används som analytiska reagens, förtvålningsreagens, koldioxid och fuktabsorberare.

5, kemisk industri för tillverkning av tvål tvål, schampo tvål, grädde, grädde, grädde, schampo och andra råvaror. Läkemedelsindustrin för tillverkning av progesteron, vanillin och andra råmaterial. Färgindustrin används för att göra melaminfärger. Batteriindustrin används för att göra alkaliska batterier.