Hem > Nyheter > Innehåll

Kalium Humatproduktion av råmaterial

Sep 22, 2017

Alkalisk brännskada mekanism är alkalin av vattenabsorption, så att lokal celldehydrering, alkali och vävnadsprotein för att bilda alkali-denaturerat proteinkomplex, kaliummattad förtvålnad fettvävnad, kaliumförmattningsförtvålning av värmen kan orsaka att djupvävnad fortsätter att skada. Eftersom det alkali-denaturerade proteinkomplexet är lösligt kan alkalijoner penetreras ytterligare i den djupa vävnaden och orsaka skada.

Caustiska alkaliska brännskador är vanligtvis djupt i mer än två grader, Kalium Humate stingar våldsamt. Upplösning av såret för att fortsätta att fördjupa såret, skaka mjukt, var klibbig "soapliknande" eller "rotten tofu" -liknande förändringar, lätt att kompliceras efter infektionssår sepsis. Nagelkontakt med kaustisk alkali blir tunnare, förlust av glans, så att nageln platt och jämn sked. Tunn lösning kan göra huden torr, chapped, smältning. Caustisk ånga i ögat och övre luftvägsirritation starkt, kan orsaka brännskador i ögon och övre luftvägarna.

1, används som ett torkmedel, absorberande, för produktion av oxalsyra och en mängd kalium, men även för elektroplätering, skulptur, litografi och så vidare.

2, huvudsakligen används för produktion av råvaror som kalium, kaliummått såsom kaliumpermanganat, kaliumkarbonat och så vidare. I läkemedelsindustrin, för produktion av kaliumbor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat och så vidare. I lätta industrin för produktion av kaliumtvål, alkaliska batterier, kosmetika (som kall kräm, kräm och schampo). I färgämnesindustrin, för framställning av färgämnen, såsom att reducera blå RSN och så vidare. I den elektrokemiska industrin, för elektroplätering, skulptur och så vidare. I textilindustrin, för tryckning och färgning, blekning och mercerisering, Kalium Humate och ett stort antal används för tillverkning av konstfibrer, polyesterfiberhaltiga råmaterial. Dessutom används den också för metallurgiska värmare och läderavfettning och så vidare.

3, kemiska råmaterial, för medicin, hushållskemikalier och så vidare.

4, som används som analytiska reagens, kalium-humatförtvålningsreagens, koldioxid och fuktabsorberare.

5, den kemiska industrin för tillverkning av tvål tvål, kalium humat schampo mjuk tvål, kräm, kall kräm, schampo och andra råvaror. Kalium Humat Läkemedelsindustrin för tillverkning av progesteron, vanillin och andra råmaterial. Färgindustrin används för att göra melaminfärger. Batteriindustrin används för att göra alkaliska batterier.