Hem > Nyheter > Innehåll

Kalium Humateffekt

Aug 02, 2017

Alkalisk brännskada mekanism är alkalimetallet av vattenabsorption, kaliummått så att lokal celldehydrering, alkali och vävnadsprotein för att bilda alkali-denaturerat proteinkomplex, förtvålat fettväv, förtvålning av värmen kan orsaka att djupvävnad fortsätter att skada. Kaliummått Eftersom det alkali-denaturerade proteinkomplexet är lösligt kan alkalijonerna penetreras ytterligare i den djupa vävnaden och orsaka skada.

Caustiska brännskador är vanligtvis djupa i djupet av mer än två grader, stinging våldsamma. Upplösning av såret för att fortsätta att fördjupa såret, scab mjuk, Kalium Humate var klibbig "soapliknande" eller "rotten tofu" -liknande förändringar, lätt att kompliceras efter infektion sår sepsis. Nagelkontakt med kaustisk alkali blir tunnare, förlust av glans, så att nageln platt och jämn sked. Kalium Humate Tunn lösning kan göra huden torr, chapped, smältning. Caustisk ånga i ögat och övre luftvägsirritation starkt, kan orsaka brännskador i ögon och övre luftvägarna.

1, används som ett torkmedel, absorberande, kaliummått för produktion av oxalsyra och en mängd kalium, men även för elektroplätering, skulptur, litografi och så vidare.

2, som huvudsakligen används för produktion av råmaterial som kalium, såsom kaliumpermanganat, kaliumkarbonat och så vidare. I läkemedelsindustrin, Kalium Humate för produktion av kaliumbor, spironolakton, heparanol, testosteron propionat och så vidare. I lätta industrin för produktion av kaliumtvål, alkaliska batterier, kosmetika (som kall kräm, kräm och schampo). Kalium Humat i färgämnesindustrin, för produktion av reducerande färgämnen, såsom reduktion av blå RSN och så vidare. I den elektrokemiska industrin, för elektroplätering, skulptur och så vidare. I textilindustrin, för tryckning och färgning, blekning och mercerisering, och ett stort antal används för tillverkning av konstfibrer, huvudsakliga råmaterial av polyesterfiber. Dessutom används Kalium Humate också för metallurgiska värmare och läderavfettning och så vidare.

3, kemiska råmaterial, för medicin, hushållskemikalier och så vidare.

4, som används som analytiska reagens, förtvålningsreagenser, kaliumkatalysat och fuktabsorberare.

5, den kemiska industrin för tillverkning av tvål tvål, schampo tvål, grädde, kräm, kalium humat kräm, schampo och andra råvaror. Läkemedelsindustrin för tillverkning av progesteron, vanillin och andra råmaterial. Färgindustrin används för att göra melaminfärger. Batteriindustrin används för att göra alkaliska batterier

Organisationen har en brinnande effekt, kan lösa upp proteinet, bildandet av alkaliskt denaturerat protein. Lösning eller damm som sprutas på huden, speciellt stänkt i slemhinnan, kan ge mjuk skabb. Ju högre lösningskoncentrationen desto högre temperaturen desto starkare effekt. Kalium Humate Splashed i ögat, kan inte bara skada hornhinnan, men också göra ögat djupa vävnadsskador.

Den högsta tillåtna koncentrationen är 0,5 mg / m. Arbetet bör förhindras från att röra på huden och ögonen, t.ex. vid oavsiktlig beröring, kan du använda vatten för att tvätta skadade delar, kalium-humat och sedan blötläggas med 5% ättiksyra, vinsyra, saltsyra eller citronsyralösning; till exempel stänk i ögonen, applicera vatten eller saltlösning noggrant långsamt tvätta 10-30 min och klicka sedan på 2% av karnivakain eller 0,5% av kardainlösningen. Drift ska bäras av den robusta tyg som tillverkas av uniformer, Kalium Humate bär gummihandskar, manschetter, förkläden, bärskor och andra arbetsförsäkringsprodukter, händerna ska beläggas med neutral och hydrofob salva.