Hem > Nyheter > Innehåll

Kalium Humateffekt

Oct 26, 2017

Grundläggande användningar av kaliumhydroxid: oorganisk industri används som råmaterial för produktion av kaliumsalter, såsom vätefosfat, två kalium osv. Kemisk industri använde sig av tvål, tvål och kalium Tvätt Shampoo mjuk tvål, grädde , kräm, schampo och andra råvaror. Läkemedelsindustrin används för att göra vanillin och andra råmaterial. Färgindustrin används för att skapa färgämnen. Batteriindustrin används vid tillverkning av alkaliska batterier.

Kaliumhydroxid används som torkmedel, sorbent, som används för beredning av kaliumtvål, oxalsyra och olika salt, som också används vid elektroplätering, gravering, litografi etc. kalium används huvudsakligen för framställning av råmaterial, såsom kaliumkarbonat etc .. I läkemedelsindustrin, för produktion av kaliumborhydrid, spironolakton, batylalkohol och testosteronpropionat. För produktion av kaliumtvål, alkaliskt batteri, kosmetika i lätt industri (som kräm, kräm och schampo). I färgämnesindustrin, som används vid tillverkning av reducerade färgämnen, såsom reducerad blå, RSN osv.

Kaliumhydroxid används i elektrokemisk industri för elektroplätering, gravyr mm. I textilindustrin används för tryckning och färgning, blekning och mercerisering och används ofta som huvudråvara för tillverkning av syntetfibrer och polyesterfibrer. Dessutom används den också i metallurgi, värme och läderavfettning. Kemisk grundråvara som används i medicin, daglig kemisk industri, etc. En absorberande som används som analytiskt reagens, förtvålningsreagens, koldioxid och fukt, och även inom läkemedelsindustrin.

Vad är kaliumhydroxidens roll

1 kaliumhydroxid som används som torkmedel och absorberande för oxalsyra och olika kaliumsalter, men även för elektroplätering, skulptur, Shi Yin och så vidare.

2, som huvudsakligen används för potatisproduktion av råmaterial, såsom kaliumpermanganat, kaliumkarbonat etc. I läkemedelsindustrin, för produktion av kaliumborhydrid, spironolakton, batylalkohol, testosteronpropionat. För produktion av kaliumtvål, alkaliskt batteri, kosmetika i lätt industri (som kräm, kräm och schampo). I färgämnesindustrin, som används vid tillverkning av reducerade färgämnen, såsom reducerad blå, RSN osv. I elektrokemisk industri, som används vid elektroplätering, gravyr mm. I textilindustrin används vid tryckning och färgning, blekning och mercerisering , och används ofta som huvudråvara för tillverkning av syntetfibrer och polyesterfibrer. Dessutom används den också i metallurgi, värme och läderavfettning.

3. Grundläggande kemiska råvaror som används i medicin, daglig kemisk industri mm

4. Används som absorberande för analytiska reagens, förtvålningsreagens, koldioxid och vatten.

5, den dagliga kemiska industrin brukade göra tvål, schampo och tvätta mjuk tvål, grädde, kräm, schampo och andra råmaterial. Läkemedelsindustrin används för att producera progesteron, vanillin och andra råmaterial. Färgindustrin används vid tillverkning av melaminfärger. Batteriindustrin används vid tillverkning av alkaliska batterier.