Hem > Nyheter > Innehåll

Kalium Humat Action

Sep 25, 2017

Kaliumhydroxidens roll:

1. Oorganisk industri används för att producera kalium, såsom kaliumpermanganat, kaliumnitrit, dikaliumfosfat etc.

2. Den dagliga kemiska industrin används som råmaterial för att tillverka potashtvål, tvåltvål, mjuk tvål, snökräm, kall kräm, schampo och så vidare. Läkemedelsindustrin används för att tillverka råvaror som progesteron och vanillin.

3. Färgindustrin används för att göra melaminfärger

4. Batteriindustrin används för att göra alkaliska batterier. [4] används som ett torkmedel, absorberande, används för att tillverka potashtvål, oxalsyra och olika slags kaliumsalt och används för elektroplätering, gravyr, litografi etc. Det används huvudsakligen som råmaterial för kalciumproduktion, såsom kaliumpermanganat och kaliumkarbonat.

5. I elektrokemisk industri, för elektroplätering, gravyr etc. I textilindustrin används den för färgning, blekning och mercerisering och används som huvudråvara för tillverkning av konstfibrer och polyesterfibrer.

Kaliumhydroxid: kaliumhydroxid (kemisk: KOH, typ: 56.11) vitt pulver eller fling fast. Smältpunkten 360 ~ 406 ° C, kokpunkten 1320 ~ 1324 ° C, den relativa densiteten 2,044 g / cm, flampunkt 52 ° F, brytningsindex n20 / D1.421, ångtryck 1 MMHG (719 ° C). Det är mycket alkaliskt och frätande. Lätt att absorbera fukt i luften och fukt, absorbera koldioxid och bli kaliumkarbonat. Löst i ca 0,6 portioner varmt vatten, 0,9 i kallt vatten, 3 etanol och 2,5 glycerin. När det löses i vatten, alkohol eller behandlas med syra, produceras en stor mängd värme.

Roll: Oorganisk industri används för att producera kalium, såsom kaliumpermanganat, kaliumnitrit, dikaliumfosfat etc. Den dagliga kemiska industrin används som råmaterial för att tillverka potashtvätt, tvåltvål, mjuk tvål, snökräm, kall kräm, schampo och så vidare. Läkemedelsindustrin används för att tillverka råvaror som progesteron och vanillin. Färgindustrin används för att göra melaminfärger. Batteriindustrin används för att göra alkaliska batterier.

Applikationsfält

1. Används som torkmedel och absorberande, används för att göra oxalsyra och olika slags kaliumsalt, och används för elektroplätering, gravyr, litografi etc.

2. Används huvudsakligen som råmaterial för kalciumproduktion, såsom kaliumpermanganat och kaliumkarbonat. I läkemedelsindustrin används den till att producera kaliumborväte, antikropp, salicylsyra, propionat etc. Används i lättindustrin för att producera potashtvål, alkaliska batterier, kosmetika (som kallkräm, krämer och schampo). I färgindustrin används den till att producera momsfärger, till exempel minskningen av blå RSN. I elektrokemisk industri, för elektroplätering, gravyr etc. I textilindustrin används den för färgning, blekning och mercerisering och används som huvudråvara för tillverkning av konstfibrer och polyesterfibrer. Dessutom används den i metallurgisk uppvärmningsmedel och läderavfettning.

3. Grundläggande kemiska råmaterial för läkemedels- och daglig kemisk industri.

4. Används som absorberande för analytiska reagens, förtvålningsreagenser, koldioxid och vatten.

5. Den dagliga kemiska industrin används som råmaterial för tvättning och tvättning av tvål, mjuk tvål, snökräm, kall kräm, schampo och så vidare. Läkemedelsindustrin används för att tillverka råvaror som progesteron och vanillin. Färgindustrin används för att göra melaminfärger. Batteriindustrin används för att göra alkaliska batterier

Innehållsanalys

Noggrant nämnda prov är ca 1,5 g, lösligt i 40 ml nytt kokande och kylvatten, kallt till 15 ° C, med fenolftaleinlösning (TS - 167) flera droppar, med 1 mol / L syra titrering. När rosa försvinner, registrera mängden syra som konsumeras, tillsätt metylorange-testlösning (TS-148) och fortsätt titrering tills rosa är konstant. Anteckna den totala volymen syror som krävs för titrering. Varje Ml av 1 mol / 1 svavelsyra motsvarar 56,11 mg total alkalitet (KOH).