Hem > Nyheter > Innehåll

Hem blommor vanligaste organiska gödselmedel

Aug 08, 2018


Organiska gödselmedel är mycket bra för tillväxt och utveckling av blommor och träd. Förutom att sönderdelas av mikroorganismer och släppte av näringsämnen som absorberas av rötter, kan man också förbättra strukturen i jorden, ökar vatten-hållande och gödningsmedel att hålla och permeabilitet av jord. Det finns många typer av organiska gödningsmedel, som kan delas in i djurens organiska gödningsmedel och plantera organiska gödselmedel.

image.png

De huvudsakliga organiska gödningsmedel införs enligt följande:

Först, gödsel: dynga av tamdjur, blandas med det återstående fodret eller foder. Det finns mycket kväve, men också vissa fosfor och kalium.

Sekund, kyckling och anka dynga: kyckling och andra fjäderfä dynga är den huvudsakliga källan till fosfat gödningsmedel, lämplig för alla typer av blommor, särskilt för frukt-tittande blommor.

Den tredje, växt aska: torkar gren ogräs, såsom bränd aska, innehåller mer kalium, är den huvudsakliga källan av kaliumklorid. Det är en alkalisk gödselmedel.

Fjärde, jordnöt kli eller jordnötter kaka: mer kväve, men också innehåller fosfor och kalium. Rena och sanitära än djurs avföring.


Benmjöl är en av de viktigaste källorna till fosfat gödselmedel.

Familj trädgårdsarbete, särskilt i städer, gör ofta vissa trädgårdsmästare känna sig oförmögna att få organiska gödselmedel. I själva verket så länge uppmärksamhet är ofta aktuell samling, kan producera organiska gödselmedel. Om vegetabiliska blad, bean skalet, melon peel kan lägga inuti burken altaret, tillsätt luckan sigill, efter 2 ~ 3 månader jäsa förmultnar, vara mycket bra gödningsmedel. De försämrade sojabönor, jordnötter och andra kokta, samt fisk inälvor, fiskben, etc., i tanken till vatten efter jäsning och förruttnelse, kan också bli effektiv, icke-lågt innehåll av kväve, fosfor och kalium kvalitet organiska gödselmedel. Var noga med att notera att endast när det är moget kan det användas.