Hem > Nyheter > Innehåll

EDTA Chelates Effektiv Support

May 18, 2017

EDTA-chelateringsmedel har släppts ut på marknaden i flera år, som en rotkanalbehandling av en bra effektiv hjälpprodukter, vet inte att kamraterna inte har använt sig av denna produkt, och EDTA-chelaterna har gjort det under finishen.

EDTA är ett rotkanalkelaterande medel, EDTA Chelates den kemiska sammansättningen av etylendiamintetraättiksyra, som är läroböcker har berettat kunskapen.

Nu finns det två sådana produkter på marknaden, EDTA Chelates, varav en är en fransk blå produkt, EDETAT, med 14% EDTA, för att hjälpa till att expandera EDTA Chelates smala rotkanal, 14ml \ flaska.

EDTA-chelateringsmedelapplikation

1. Lämplig för tandstöd och preparat för tandborrning i rotskanalen

2. Kan mjuka rotkanalen

3. Lämplig för förkalkad stenos av rotkanalen, Atresia rotkanal

4. Kan avlägsna rotkanalförkalkningen och skalan

5. Med smörjning för att skydda enheten och tänderna

EDTA-chelateringsmedel verkningssätt

1. Avlägsnande av joniserade ämnen genom kemisk reaktion, EDTA-chelater kan effektivt avlägsnande av natriumhypoklorit inte avlägsna skalan

2. Smörjning är lättare att fylla i processen

3. God antibakteriell aktivitet

4. Efter rengöring för att bilda en ren rotkanalmur

EDTA-chelateringsmedlet EDTA-kelater representerar bindningsstyrkan hos det kelatbildande medlet och metalljonen, och kelateringsvärdet representerar mängden chelateringsmedel som chelaterar metalljoner.

Vissa människor i själva formeln kommer att stöta på tillsatsen av kelatbildningsmedel, eller det kommer att bli skalningsfenomen, kommer att oroa sig för tuggning. EDTA Kelaterstyrkan är inte tillräckligt, och metalljoner kan inte kombineras effektivt, den faktiska mängden chelaterande medel är inte i plats, vilket resulterar i skaleringsfenomen