Hem > Nyheter > Innehåll

Aminosyra Funktionen

Jul 25, 2017

Aminosyror och effektiva livsrika aminosyror i livsmedel rekommenderade aminosyror är kroppens näringsämnen, är sammansättningen av de mänskliga hjärnans viktiga substanser, hjärnans aminosyrahalt, Aminosyra bestämmer mänsklig intelligens och minne, Aminosyra så att Daglig tillskott av aminosyror Är väldigt nödvändigt, särskilt i den vita kroppen med hjärnan, men också oskiljaktigt från aminosyror, sade aminosyror funktionen av aminosyror, nedan ser vi på vilken matmat innehåller de aminosyror vi behöver.

Aminosyror är viktiga ämnen i hjärnan, aminosyrahalten upp till 90% eller mer. Modern biologisk forskning fann att människor är kloka, visdom och dess enorma hjärna oskiljaktigt. Aminosyra Människor i processen utvecklade förmågan att erhålla protein (aminosyror), så välutvecklade, högt IQ, och dominerar gradvis världen.

Experiment visar att mängden aminosyror i hjärnan, bestämmer nivån av mänsklig intelligens och minne, hjärnan, förbättra minnet av nyckeln är att kompensera aminosyranäringen. Aminosyra Dessutom har aminosyror följande effekter och effekter.

Tryptofan kan lindra stress, undvika depression, ångest och andra tillstånd, Aminosyra stabila känslor, för att upprätthålla stark energi.

Aminosyror är det grundläggande materialet i det mänskliga immunsystemet, antalet och kvaliteten på aminosyror, och immunsystemet är nära besläktat med styrkan, tryptofan, fenylalanin, aminosyra-lysin etc. är nödvändiga för framställning av råmaterial, Av aminosyrorna är att förbättra kroppens immunförsvar.

Effektivitet: fenylalanin för att minska hungern, Aminosyra förbättra sexuell lust, förbättra minnet, förbättra känsligheten av tänkande, inspirera andan av eliminering av depression och andra effekter.

Lämplig publik: Lämplig för att drabbas av sexuell dysfunktion, minnesförlust, postpartum depression, Aminosyra menopausalt syndrom, säsongssjukdom, depression och andra sjukdomar, lägger patienter med aminosyra ofta till sjukdom.

Matkällor: Fenylalaninrika livsmedel inkluderar helvetebröd, Aminosyrakakor, risnudlar, nudlar, sojaprodukter och sojaprodukter, vitost, mjölk, mandel, jordnötter, pumpor och sesamfrön.

Effekt: Isoleucin är väsentligt för bildning av humant hemoglobin, kan reglera kroppens blodsocker (främst för att förbättra blodsockernivån), förbättra energinivåerna, förbättra kroppens energi, Aminosyra reparera skadad muskelvävnad, adjuverande behandling av leversvikt, främja tillväxthormonsekretion.

Lämplig publik: Lämplig för lider av hypoglykemi, Aminosyra leversjukdom, trauma, tillväxthormonsekretion och andra sjukdomar, samt patienter som efter operation har ofta tillsatts.

Livsmedelskällor: Matarrika med isoleucin innehåller främst djurlever, Aminosyra ägg, ankor, sojabönor, svarta bönor, majs, svart ris, brunt ris, mandel, jordnötter, vete, fisk och olika mejeriprodukter.