Hem > Nyheter > Innehåll

Aminosyra stanna normalt

Oct 27, 2017

Vad är aminosyran? Aminosyror används huvudsakligen i medicin för att framställa förenade aminosyrainfusioner, som också används som terapeutiska medel och för syntes av peptidläkemedel. Aminosyra Det finns för närvarande några hundra typer av aminosyror som används som läkemedel, inklusive 20 olika aminosyror som utgör proteinet och 100 typer av aminosyror som utgör icke-protein.

Aminosyror används för att reglera blodsocker, aminosyra för diabetes, kost, förebyggande och behandling av akut hepatit orsakad av onormal leverfunktion, som används för att komplettera den fysiska svagheten och en mängd olika sjukdomar som orsakas av proteinförlust. Men fortfarande många människor är oroliga för att aminosyror har biverkningar, Aminosyra följande detaljer om aminosyra bieffekter.

Aminosyra biverkningar: orsaka fetma, aminosyror aminosyror för proteinbrist och försvagande patienter, lever och njursvikt, muskelsvaghet, om det är normalt och näring är redan mycket rikligt, kropps protein eller aminosyra överskott för mycket, kommer det att orsaka fetma

Aminosyra biverkningar av två: Orsaken till fysiskt obehag, för matsmältningsförmågan hos normala friska barn är inte lämplig för konsumtion, är det tredje läkemedlet, Aminosyra efter att ha ätit oundvikligen en mängd obehagliga.

Aminosyra biverkningar av tre: högprotein diet kommer att orsaka ökad förekomst av diabetisk nefropati. Aminosyror är högprotein diet, Aminosyra överdriven konsumtion kan leda till diabetes.

Aminosyror har olika metaboliska effekter hos spädbarn och vuxna. Användningen av vanlig aminosyrainfusion, spädbarn och småbarn i aktiviteten av fenylalaninhydroxylas är låg. Aminosyra är lätt att producera hög fenylalaninemi. Och bristen på tyrosin;

Därför bör spädbarn och småbarn som använder aminosyrainfusion minska mängden fenylalanin, metionin, glycin, öka mängden cystein, tyrosin, histidin, för att göra plasma aminosyraspektret för att bibehålla normalt. Denna produkt anpassar sig till egenskaperna hos spädbarnsmetabolism, minskar mängden fenylalanin, metionin, glycin, ökar mängden cystein, tyrosin, histidin, aminosyra för att tillgodose barnens näringsbehov.

Aminosyror är de grundläggande enheterna av protein, inklusive hud, naglar, håret är sammansatt av protein och håret är 90% av sammansättningen av kollagen. Aminosyror används i hår och hud, inte bara de ovan nämnda att lägga till näring, tillsätt vatten, men också kan förbättra immunförsvaret i huden, Aminosyra förbättra lymfsystemet avgiftning, öka känsligheten av den känsliga huden har en bra effekt , Aminosyra och kan bibehålla håret. Och hudkollagenfibrerna och elastiska fibrer i den normala tillväxten, Aminosyra, för att behålla hudens känsliga och flexibla, för att behålla hårets elasticitet.