Hem > Nyheter > Innehåll

Aminosyra underhåll och reparation

Aug 10, 2017

Aminosyrans roll i växttillväxt är tre: 1 tilläggskällor för organiska kväve näringsämnen och 2 chelaterande medel av metalljoner. Aminosyror har funktionen av komplexbildande (kelat) metalljoner, det är lätt att plantera de nödvändiga medelsubstanserna och spårämnena (kalcium, magnesium, järn, mangan, zink, koppar, aminosyramolybden, bor, selen etc.) som bärs till växten, förbättra anläggningens utnyttjande av olika näringsämnen; 3 enzymkatalyserad beredning. Aminosyra är en promotor och katalysator för syntes av enzymer i växter, Aminosyra som spelar en viktig roll vid växtmetabolism. Aminosyror är emellertid lätt att jämföra och sönderdelas av bakterier i marken, så det är inte tillrådligt att använda dem som grundgödsel i jorden, Aminosyra men att göra bladgödselmedel som sprutas på löv för att tillåta växter att absorbera aminosyror och andra element direkt genom lövverket.

Aminosyra Rengöringsprodukter Den viktigaste ingrediensen är acyl aminosyra salt, aminosyra som är acyl aminosyra ytaktivt ämne, dess namnmall är: xx acyl y-alanin Z

Framsidan xx är oljesidan, vanligtvis laurbær, kokosnöt, ibland se palm

Mitten y är aminosyramen, som vanligtvis är dalen (ammoniaksyra), gan (ammoniaksyra), ibland ses propionisk (ammoniaksyra), muskel (ammoniaksyra)

Den slutliga z är hydrofil natrium, kalium eller trietanolamin (förkortad till TEA)

Ovannämnda strukturmoduler kan monteras i vila, såsom kokosnöt-natriumglutamat, aminosyra-laurinsyrakalium, palmitisk propionat-te.

Några aminosyrarelaterare tillsätter en liten mängd acylaminosyra, i kompositionen av bordet i jämförelse, inte det huvudsakliga ytaktiva medlet, men distraherande, Aminosyra som är känt som "aminosyrans rengöringsyta." Till exempel, för det mesta liten aminosyra-rengörande emulsion uppdelad i:

Vatten, hård alkohol, glycerol, propylenglykol, lauryletersulfatnatrium, palmitinsyra, laurylalkohol, muskotsyra, kaliumhydroxid, kokosnötoljamidpropylbetain, Aminosyra-kokosnötoljamid DEA, etylenglykolstearat, PEG-150 tvåstearinsyra ester, glycerinstearat, PEG-100-stearinsyraester, kokosnutglutamatkalium, laurinsyrakalium, hydroxipropylcellulosa, aloe-väte-aloe vera-extrakt, hydroxifenylmetylester, hydroxipropylester, EDTA-två natrium, essens

Även om tillsatsen av kokosnöt syra kaliumglutamat och lauric kreatinkalium, men placeringen av formeln struktur av huvuddelen eller sles (svavelsyra ester) + SOAP Base (karboxylat), Aminosyra så inte en bra aminosyra rengörande yta.

Viktiga aminosyror är viktiga för tillväxten, underhåll av Aminosyra och kroppsunderhåll. Om det saknas finns följande symtom:

1. Brist på energi och energi.

2, för tidigt åldrande fenomen.

3 är sårläkningens prestanda dålig.

4. Fördröjning av barns utveckling.

Om kosten ofta saknar essentiella aminosyror kan det påverka hälsan. Det spelar en viktig roll i barnets tillväxt. Histidin är väsentlig för tillväxt och utveckling av barn, Aminosyra arginin, cystin, tyrosin och taurin är nödvändiga för förtida barn.