Hem > Nyheter > Innehåll

Aminosyra Hur man lägger till

Oct 18, 2017

Aminosyror är en viktig del av hjärnan, med upp till 90 procent aminosyror. Moderna biologiska studier har funnit att människor är intelligenta och intelligenta, med sina stora hjärnor. Under utvecklingsprocessen har människor behärskat förmågan att förvärva proteiner (aminosyror), så att deras hjärnor utvecklas och deras intelligens är extremt hög och dom dominerar gradvis världen.

Experiment har visat att mängden aminosyror i hjärnan avgör en persons intelligens och minne, och nyckeln till att förbättra hjärnan och minnet är att komplettera aminosyranäringen. Dessutom har aminosyror följande funktioner och effekter

1. Eliminera trötthet, bibehålla energi och förbättra delhälsan

Tryptofan kan lindra stress, undvika depression, ångest, etc., och stabilisera humör och energi.

2. Förbättra sömnkvaliteten

Tryptofan främjar sömn och har ett rykte som ett naturligt sovande piller.

3. Förbättra immuniteten

Aminosyror är basmaterialet, kroppens immunsystemets kvalitet och mängd aminosyror, nära besläktade med immunsystemets styrka, tryptofan, fenylalanin, lysin, etc är nödvändiga för att generera antikroppar av råmaterial, tillsatt omfattande balanserad aminosyra, är nyckeln för att förbättra mänsklig immunitet.

4. Främja postoperativ återhämtning

Grenade aminosyror (leucinisoleucin och valin) kan påskynda patienternas återhämtning.

Accelererad benväxt

Benen består av benmatris och benmineral: benmatrisen består huvudsakligen av aminosyror, bestämmer benets form, storlek och flexibilitet. Benmineralt ämne består huvudsakligen av kalcium, som bestämmer benets densitet och styvhet. Så aminosyror och kalcium är huvudbyggnadsmaterial som utgör ben.

Spädbarnsorganet är i snabb tillväxt och utveckling, och efterfrågan på kalcium är mycket hög. Men få personer vet att barn i utvecklingsstadiet inte kan utan aminosyror. Aminosyror är "bärare" av olika mineraler och spårämnen i kroppen. Efter tillskott av kalcium, järn, zink, selen och andra mineraler och spårämnen behöver kroppen aminosyror och proteiner för att flytta dem runt kroppen. Utan aminosyror kan dessa spårämnen och mineraler inte effektivt levereras till kroppens organ, vilket fortfarande kan leda till bristen på mineraler och spårämnen i kroppen.

Kan aminosyror förbättra immuniteten

Den tidiga barndomsutvecklingen på grund av kroppens immunförsvar är ännu inte perfekt. Människokroppens antikroppssyntesförmåga är låg, vilket leder till resistens mot bakteriell och viral invasion av fagocyter, såsom vita blodkroppar kraften är fattigare, kvantiteten är mindre, så det är lätt till infektion av olika sjukdomar. Aminosyror kan accelerera syntesen av humant immunglobulin, förbättra immunsystemet i grunden för att förhindra förkylningar, feber, hosta och andra sjukdomar.

Hur man fyller på aminosyror

1. Fisk äggkaka

Näringsanalys: mindre än 1 år gammal baby chewing förmåga är inte särskilt bra, den mjuka fiskens äggkaka bröd innehåller barnet behövs för tillväxt och utveckling av högkvalitativt protein, fett, kalcium, fosfor, järn, zink och en mängd olika vitaminer och näringsämnen som vitamin A, vitamin B1, baby kommer att vara till stor hjälp för en stark kropp.

Produktionsmetoder:

(1) skära löken i bitar; Koka fisken och slipa i en skål.

(2) spricka äggen i skålen och tillsätt fiskpastaen och löken.

(3) Placera smöret i en panna och smälta det i en liten rund kaka, stek den i en panna och stek tomatsåsen över den.

2. Svamp och kycklingkonge

Nutritionanalys: kycklingkött är ömt, gott, högt proteininnehåll; Ris kan ge rika B-vitaminer; Selleri är rik på vatten och fiber. Denna maträtt är rik på protein, och relativt lätt att smälta och absorbera, det är en bra matdiet för barn.

Produktionsmetoder:

Tvätta det vita riset, kycklingbröstet, våren Lök, selleriärter, svamp blöt i mjuk, kycklingbröst, shiitake svamp, hackad selleri, hackad extra.

(2) tillsätt oljepanna, lägg i skalp, kycklingbröst och svamp, och lägg sedan till en liten sojasås för att steka smaken.

(3) tillsätt det vita riset på pannan.

(4) tillsätt ca 1000 ml vatten till kruken, och lägg sedan ärterna och selleri i potten när de kokas noggrant.

(5) tillsätt salt, mononatriumglutamat, vitpeppar.