Hem > Nyheter > Innehåll

Aminosyra accelerera benväxten

Oct 26, 2017

Aminosyror är viktiga ämnen i hjärnan, aminosyrahalten upp till 90% eller mer. Modern biologisk forskning fann att människor är kloka, visdom och dess enorma hjärna oskiljaktigt. Människor i processen utvecklade förmågan att erhålla protein (aminosyror), så välutvecklade, högt IQ, och dominerar gradvis världen.

Experiment visar att mängden aminosyror i hjärnan, bestämmer nivån av mänsklig intelligens och minne, hjärnan, förbättra minnet av nyckeln är att kompensera aminosyranäringen. Dessutom har aminosyror följande effekter och effekter:

1, eliminera trötthet, håll kraftfullt, förbättra subhälsan status

Tryptofan kan lindra stress, undvika depression, ångest och andra tillstånd, stabila känslor, för att upprätthålla stark energi.

2, för att förbättra sömnens kvalitet

Tryptofan har till syfte att främja sömn, "naturliga sömntabletter" i världen.

3, för att förbättra immuniteten

Aminosyror är det grundläggande materialet i det mänskliga immunsystemet, antalet och kvaliteten på aminosyrorna, och immunsystemfunktionen är nära relaterad till den starka, tryptofan, fenylalanin, lysin är de nödvändiga råvarorna för att producera antikroppar, lägga till en omfattande balans av aminosyror, är att förbättra kroppens immunförsvar.

4, för att främja sjukdom, postoperativ återhämtning

Grenade aminosyror (leucinisoleucin och valin) kan påskynda patientens återhämtningsgrad.

Kan aminosyror förbättra immuniteten?

Barn eftersom kroppens immunförsvar inte har utvecklats, är syntesen av antikroppar i människokroppen låg, vilket resulterar i resistens mot utländska bakterier och virusinvasion av fagocytiska celler (som vita blodkroppar) mindre livskraftiga, mindre, så det är lätt att infektera en mängd olika sjukdomar. Aminosyror kan accelerera syntesen av humant immunoglobulin, från den grundläggande ökningen av immunitet, för att förhindra förkylning, feber, hosta och andra sjukdomar.

Accelerera bentillväxten

Benen består av benmatris och benmineral: benmatris huvudsakligen sammansatt av aminosyror, bestämmer benets form, storlek och flexibilitet. benmineral som huvudsakligen består av kalcium, bestämmer bentätheten och hårdheten. Således är aminosyror och kalcium de viktigaste "byggmaterial" som utgör benen.

Barnens kropp är i snabb tillväxt och utveckling, efterfrågan på kalcium är mycket stor. Men få personer vet att barn i utvecklingsstadiet av kalcium inte kan separeras från aminosyror. Aminosyror är "bärare" av olika mineraler och spårämnen i kroppen. Människokroppen i tillskottet av kalcium, järn, zink, selen och andra mineraler och spårämnen, behovet av aminosyror och proteiner för att transportera dem genom hela kroppen. Såsom avsaknaden av aminosyror, dessa spårämnen och mineraler kan inte effektivt skickas till kroppens olika organ, leder fortfarande till bristen på mineraler och spårämnen i kroppen.